CV

Fotograferen,

Observeren en vastleggen van momenten, situaties en mensen. Fotograferen geeft mij de mogelijkheid om beelden te maken van alles wat ik zie en meemaak. Het geeft mijn kijken naar de wereld een kader, waardoor een beeld uitgelicht, omlijst en benadrukt wordt.

Al sinds mijn kindertijd ben ik aan het fotograferen. Mijn eerste camera was een speelgoedtoestelletje, dat het zomaar deed. Verzamelen van beelden van mijn kijk op de wereld werd een mogelijkheid. Later op de opleiding ‘Kopse Hof’ in Nijmegen heb ik een echte – toen nog analoge – camera gekocht en een donkere kamer aangeschaft. Fotograferen werd een serieuze hobby. Na een periode van analoge fotografie ben ik overgestapt op digitale fotografie en ben me gaan toeleggen op het ontwikkelen van mijn kennis en mogelijkheden in de fotografie en het zoeken naar een eigen ‘stijl’.

Mijn achtergrond is de jeugdhulpverlening, waar ik als orthopedagoog heb gewerkt. In mijn beelden spelen een innerlijke wereld en observaties daarvan een grote rol. Dat heeft te maken met deze achtergrond. Ik oberveer graag en ben geïnteresseerd in de beleving van de mens en van zijn of haar leven.

Exposities

2022 Expositie Galerie De Sleedoorn Zetten

2020 Groepsexpositie Jaartraject PHOC

2019 Kunstroute Beuningen

2019 Groepsexpositie Atelier ’t Pakhuys, Zutphen

2018 Gemeentehuis, Beneden-Leeuwen

2018 Expositie afdeling Holding in UMC Radboud, Nijmegen

2017 Kunstroute Beuningen

2017 Groepsexpositie Atelier ’t Pakhuys, Zutphen

2016 Expositie Molenhuis, Beuningen

2015 Expositie Ontmoetingskerk Meijhorst, Nijmegen

2015 Kunstroute Beuningen

2014 Verloskundigenpraktijk Nicolaas Witsenkade, Amsterdam, wisselende collectie 2014, 2015, 2016

2014 Kunstroute Beuningen

2013 Kunstroute Beuningen